NL-Doet

Op vrijdag 10 (en zaterdag 11) maart is het NL- Doet!

NL-Doet is een vrijwilligersactie van het Oranjefonds waarbij vrijwilligers zich inzetten om op allerlei gebieden in de samenleving een handje te helpen. Hierdoor ervaren mensen wat vrijwilligerswerk voor een ander maar ook voor henzelf kan betekenen.

Het jarenlang gebruikmaken van de ruimtes van Asini begin je te zien aan het verfwerk op de boerderij. Verschillende onderdelen van onze zorgboerderij zijn toe aan een likje verf. Zo kan de pauzeruimte van onze cliënten wel een nieuw, fris kleurtje gebruiken en hebben onze ezels de verf van de staldeuren afgeknabbeld! We kunnen wel een handje hulp gebruiken bij het schilderen, want tijdens de dagbesteding komen we er zelf niet aan toe.

Het gewenste resultaat is dat wij samen met mensen van buitenaf én met mensen van de zorgboerderij ervoor zorgen dat de zorgboerderij er weer als nieuw uit komt te zien. Dit zal het plezier dat onze cliënten beleven op de boerderij nog meer doen toenemen en ervoor zorgen dat de boerderij er weer een flink aantal jaren tegenaan kan! We hopen er samen met jullie een gezellige dag van te maken.

Wij zorgen voor de gezelligheid en voor voldoende eten en drinken. Het streven is om de werkzaamheden op vrijdag 10 maart af te ronden, mocht dat niet lukken dan zijn we op zaterdag weer van de partij.

Meer informatie: https://www.nldoet.nl/activiteit/schilderwerkzaamheden-op-de-zorgboerderij